Stiefcafé wanneer?
Elke eerste maandag van de maand van 19:00 – 20:00 uur wordt er een stiefcafé georganiseerd in de Centrale aan de Poortdijk 101 in IJsselstein.

Voor wie?
Dit stiefcafé is bedoeld voor alle leden van een stief- of samengesteld gezin. Je leest het goed… ALLE leden dus ook de kinderen zijn welkom.

Door wie?
Het stiefcafé is een initiatief van On-Zin Stiefgezin Coaching (www.on-zin.nl) en Coachpraktijk Onwijs Wijs (www.onwijswijs.nl).

Wat is het eigenlijk?
Het stiefouderschap kent veel uitdagingen voor alle gezinsleden. En soms is het gewoon prettig om ervaringen uit te wisselen, andere stiefouders en/of stiefkinderen te ontmoeten of advies te vragen aan een deskundige. Deze mogelijkheden biedt het Stiefcafé. De deskundige op dit gebied is Gaby Ockeloen van On-Zin Stiefgezin Coaching.

Ook voor kinderen??
Ja! Er is bewust gekozen om ook de kinderen te ontvangen. Ook voor kinderen is het fijn te weten dat ze niet de enige zijn en dat ze deze dingen met elkaar kunnen delen.
Ellen Meij-Koppers van coachpraktijk Onwijs Wijs zal als deskundige (kindercoach) met de kinderen in een andere ruimte spelletjes doen en (als de leeftijd het toelaat en ze dit zelf willen) in gesprek gaan over de dingen waar zij tegenaan lopen.
Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kinderen kunnen horen wat er bij de volwassenen besproken wordt. En bijkomend voordeel is dat je geen oppas hoeft te regelen.

Kom gewoon eens kijken
Het is geheel vrijblijvend en deelname inclusief koffie / thee is gratis. Dus.. wat houd je nog tegen?

Nog vragen?
Neem gerust contact met ons op:
Gaby Ockeloen : 06-10980612 of Gaby@On-Zin.nl
Ellen Meij-Koppers: 06-24222617 of Ellen@onwijswijs.nl