Ontdek hoe jouw kind weer met plezier naar school gaat

Jouw kind vol zelfvertrouwen weer verder

Herken jij dit bij jouw kind;

  • klagen over buikpijn zonder reden
  • geen zin hebben om naar school te gaan
  • boos uit school thuis komen
  • nooit blij met het behaalde resultaat
  • slecht slapen voor een toets, spreekbeurt of boekenkring

Wil jij niets liever dan jouw kind helpen om hier een oplossing voor te vinden zodat het weer met plezier naar school gaat?

Schrijf je dan nu in voor een gratis telefonisch inspiratiesessie (20 min). Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden om jouw kind weer met plezier naar school te laten gaan.    

Ja ik gun mijn kind meer plezier op school

Na afloop van het gesprek doe ik je een fantastisch aanbod voor jouw en je kind. Dit aanbod geldt alleen voor jou als je vóór 20 november 2019 een inspiratiesessie met me boekt. Natuurlijk ben je geheel vrij om van dit aanbod wel of geen gebruik te maken.

Waarom dit aanbod? Op 1 november 2019 ben ik gestart in een nieuw pand aan de Kokermolen 4 te Houten. Ik voel me daar super gelukkig en gun jou en jouw kind ook een heerlijk en gelukkig gevoel.  

Reageer nu meteen, want na 19 november 2019 geldt het aanbod niet meer. 

 

Als kindercoach met jarenlange ervaring in het onderwijs, weet ik wat er allemaal mis kan gaan met jouw kind op school. Mijn missie is om alle kinderen hun talenten en kwaliteiten te leren inzetten om (weer) met plezier naar school te gaan en zo een gelukkiger mens te worden. 

Je staat er als ouder niet alleen voor. Ik nodig je van harte uit om een gratis telefonische sessie met mij te plannen. Meteen bellen op 06-24 22 26 17 mag natuurlijk ook. 

Met liefdevolle groet,

Ellen Meij-Koppers,

Coachpraktijk Onwijs Wijs, Houten e.o.

 

3 + 6 =

Deze gegevens worden gebruikt om terug te kunnen bellen. Daarna wordt je mailadres opgenomen in mijn database. Je kan aangeven als je dit niet wilt.