Recensies

recensies van kinderen

Ik vond het heel fijn bij Ellen. Ik kan haar vertrouwen, wat ik belangrijk vind. Hoe ze te werk gaat paste bij mij. Als ik het in de toekomst weer nodig heb dan ga ik weer naar Ellen!  (meisje 11 jaar)

recensies van ouders

Onze dochter is door Ellen gecoacht. Wij hebben haar ervaren als betrokken, positief en meedenkend.
Onze dochter kreeg coaching bij haar hulpvraag door oefeningen in spelvorm, praten en opdrachten. Hierdoor heeft ze geleerd om nieuwe contacten aan te gaan. We zien haar nog elke dag groeien!

Ellen ken ik uit het verleden als juf van de basisschool van mijn kinderen. Ik ben haar blijven volgen via social media en toen ik voor mijn dochter wat extra ondersteuning zocht (i.v.m. slecht in slaap komen en prikkelverwerking), heb ik contact op genomen met Ellen. Na telefonisch even wat informatie met haar uitgewisseld te hebben, zijn we eerst bij haar langs gegaan, waarbij Ellen heel duidelijk aangaf, dat mijn dochter mocht aangeven of zijn dacht dat Ellen haar kon helpen. Door zich kwetsbaar open te stellen komt Ellen echt in contact met de kinderen en kunnen zij samen bouwen. Mijn dochter heeft 6 sessies bij Ellen gehad en heeft daar enorm hard gewerkt (zowel bij Ellen, als daarna thuis), maar heeft ook enorme stappen gezet. Ellen geeft kinderen echt de juiste handvaten! Het in slaap komen gaat nu weer goed en ook de prikkelverwerking gaat steeds beter. En als er even een lastiger momentje is, dan heeft mijn dochter diverse tips / handvaten van Ellen in haar achterhoofd, die zij dan kan proberen toe te passen.

Maar ook als ouder voel ik mij gehoord door Ellen en blijft ze ook bij ouders checken of het allemaal gaat zoals gehoopt en of er nog aandachtspunten zijn. Hierdoor voelt het echt als team met elkaar; samen bouwen.