Blog of podcast?

Een blog lezen kost tijd. Als het blog waardevol is wil ik daar wel de tijd voor nemen, maar vaak schiet het erbij in.

Ik luister liever naar een podcast. Veel activiteiten worden er een stuk leuker door. Als ik een berg strijkgoed heb, zoek ik een goede podcast en baal ik er soms van dat het strijkwerk eerder klaar is dan dat de podcast is afgelopen. Een eind wandelen doe ik vaak alleen. Ik vind het dan heerlijk om een podcast op te zetten deze te luisteren en daarna heerlijk in stilte verder te wandelen.

Herken jij dit? Dan heb ik goed nieuws voor je.

Een keer in de twee weken maken Guerlain Stokkel van Talent voor Geluk en ik een podcast. De podcast is speciaal voor jou als moeder gemaakt. Het gaat over heel veel verschillende onderwerpen die jou als moeder aanspreken.

In de eerste podcast stellen wij ons zelf voor en er zitten ook zeker al tips en overdenkingen in. De tweede podcast gaat over geluk. Wat is geluk? Wanneer ben jij gelukkig? Hoe kun je meer geluk ervaren in je leven. De derde podcast komt op 19 oktober 2021 online. Die gaat over geluksstofjes. Hoe werkt het in je lichaam? Wat kun jij doen om meer geluksstofjes aan te maken? Wat kun je doen om je kind regelmatig geluk te laten voelen en ervaren?

Je vindt de podcast hieronder en op Applepodcast en Spotify. Zoek op ‘Gelukkig kind gelukkige moeder’.

Heel veel plezier met luisteren.